Bilete Brasov: STARS OF THE 80s: Ottawan & Sheyla Bonnick - Sounds of BONEY M - 28 aug '21, ora 20:30 - diMansions Fun Garden

Brasov: STARS OF THE 80s: Ottawan & Sheyla Bonnick - Sounds of BONEY M

diMansions Fun Garden, Brașov

sâmbătă, 28 august '21, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 5 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

OTTAWAN

Ottawan a fost prima trupă disco franceză, formată din artistul Patrick Jean-Baptiste și cântăreața originară din Caraibe, Annette Eltice, ce a luat ființă la începutul anilor ’80 de producătorii de discuri Daniel Vangarde și Jean Kluger. OTTAWAN ne-au adus hiturile de neuitat „D.I.S.C.O.” și „Hands Up”, pe care le-am auzit weekend de weekend în discotecile din toată Europa.

Numele trupei este inspirat din capitala Canadei, Ottawa, aceasta fiind locația lansării primului lor album.

La scurt timp de la lansare, piesa „D.I.S.C.O.” a urcat în topurile din Europa și a vândut peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume, grupul Ottawan devenind un fenomen la nivel mondial. Chiar și astăzi, melodia „D.I.S.C.O.” este „lider” în topurile anilor ’80, iar în Franța, single-ul lor „You’re OK..” este unul dintre cele mai bine vândute 50 de single-uri din toate timpurile, aceștia interpretând atât în engleză, cât și în franceză.

țiva ani mai târziu, cei doi soliști au părăsit trupa, astfel că talentata și energica solistă Esther de Bijl și C. Robert Walker, muzician și compozitor din New York formează astăzi trupa Ottawan, pe care avem onoarea de a-i avea pe scenă la diMANSIONS Fun Garden. 

BONEY M

Boney M. este o trupă euro-caraibeană, fondată în 1976 de producătorul german Frank Farian. Trupa a devenit populară în perioada ”disco” de la sfârșitul anilor '70, în special cu piesa „Rivers Of Babylon”, cel de-al doilea cel mai vândut single din toate timpurile din Marea Britanie. Începând cu anii 1980, membrii trupei s-au schimbat în mod repetat.

Boney M a vândut în jur de 100 de milioane de discuri în întreaga lume și este cunoscută pentru hiturile internaționale precum „Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Sunny”, „Rasputin”, „Mary’s Boy Child - Oh My Lord” și „Rivers of Babylon”, hituri pe care le vei auzi pe scena din Coresi Business Campus.

Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.

Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces, precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.

În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.