Bilete diMANSIONS Fun Garden - 24-26 iun '22 - Coresi Business Park

diMANSIONS Fun Garden

Coresi Business Park, Brașov

24-26 iunie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E oficial: festivalul hiturilor se întoarce cu o nouă ediție!

După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, la Brașov, iar pentru că suntem complet cuceriți de superbul parc de la Coresi Business Campus, ne vom păstra titulatura de diMansions Fun Garden.

Un lucru, însă, rămâne neschimbat: prezența pe scenă a celor mai apreciați artiști și hituri mult iubite auzite LIVE:

GIPSY KINGS by DIEGO BALLARDO, LAYZEE aka MR. PRESIDENT, C-BLOCK, GAȘCA ZURLI, 3 SUD EST, BOSQUITO, EMAA, THE MOTANS, GRASU XXL x GUESS WHO și mulți alții te așteaptă cu show-uri spectaculoase și cu adevărat memorabile.

Pe lângă concerte, te vei putea bucura de zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante și multe altele, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Accesul minorilor sub 2 ani nu este recomandat, iar pentru cei între 2-18 ani se face doar cu bilet valid și împreună cu un însoțitor adult. Organizatorul își asumă dreptul de a verifica data de naștere a minorului, iar părintele trebuie să prezinte acte doveditoare.

La acest eveniment sunt valabile biletele achiziționate pentru diMansions 2020 - ediția amânată din cauza Covid19, pentru cei care nu le-au preschimbat în vouchere și nu și-au cerut banii înapoi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.